Boćarski klub "Bulin" osnovan je 2001 godine. Predsjednik kluba: Ivica Šestan

Od osnutka pa do danas klub se natjecao od 3. ŽBL Zadar do 2. HBS lige. Klub se u ovoj sezoni natječe u 1. ŽBL Zadar. Klub ima 30 članova, od toga 18 aktivnih igrača ( 13 seniora i 5 juniora).

Boćarski klub "Zemunik" osnovan je 2001 godine. Predsjednik kluba: Marin Šarić

Klub potiče i promiče boćarski šport; organizira natjecanja u boćarskom športu kako službena tako i trofejna; sudjeluje putem svojih članova u tim natjecanjima kao i u drugim natjecanjima u organizaciji saveza; 

Na području Zadarske županije djeluju 43 amaterska kulturno-umjetnička društva s preko 1.100 članova. S puno poleta i zanosa i s jasnim ciljevima, ovom impozantnom broju kao 44. KUD u Zadarskoj županiji pridružio se i zemunički KUD „Sveta Kata“.

predsjednik: JOSO RAPAN , trener: MILIVOJ KRNČEVIĆ, tajnik: TOMISLAV ĆURKOVIĆ , blagajnik: BOBI ŠESTAN
Klub je osnovan radi obavljanja sportskih nogometnih djelatnosti, sudjelovanja u natjecanjima u nogometu, promicanju sportske rekreacije i unapređenja nogometnog sporta.

Klapa Kandelora osnovana je u mjestu Zemunik pokraj Zadra, u rujnu 2008. godine. Klapa kao svoj ponajveći uspjeh izdvaja prvo udjelovanje na 47. Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu 2013. godine...