05. svibnja 2022.

UPUTA TAKSI PRIJEVOZNICIMA IZDAVANJE DOZVOLE ZA OBAVLJANJE TAKSI PRIJEVOZA NA PODRUČJU OPĆINE ZEMUNIK DONJI

Ulica I broj 16, 23 222 Zemunik Donji

tel:  023 351-355, 098 332 910  e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

UPUTA TAKSI PRIJEVOZNICIMA

IZDAVANJE  DOZVOLE ZA OBAVLJANJE TAKSI PRIJEVOZA NA PODRUČJU OPĆINE ZEMUNIK DONJI

 

DOZVOLA ZA OBAVLJANJE TAKSI PRIJEVOZA NA PODRUČJU OPĆINE ZEMUNIK DONJI IZDAJE SE NA TEMELJU PODNESENOG ZAHTJEVA (ZAHTJEV SE MOŽE PREUZETI NA WEB STRANICI ILI U UREDU OPĆINE ZEMUNIK D.) I KOPIJE LICENCIJE ZA PRIJEVOZ.

ZAHTJEV SE PREDAJE  OSOBNO, PUTEM POŠTE ILI E-MAILOM.

NA TEMELJU PODNESENOG ZAHTJEVA IZDAJE  SE RJEŠENJE (RJEŠENJE SE DOSTAVLJA  PUTEM POŠTE, U ZAHTJEVU OBAVEZNO NAVESTI ADRESU NA KOJU ĆE SE DOSTAVITI RJEŠENJE)

TEMELJEM RJEŠENJA UPLAĆUJE SE PROPISANA NAKNADA ZA DOZVOLU I  KOPIJA UPLATE DOSTAVLJA  U OPĆINSKU PISARNICU, OSOBNO,  POŠTOM  ILI  E-MAILOM.

NAKON ZAPRIMLJENOG DOKAZA O UPLATI IZDAJE SE DOZVOLA (DOZVOLA SE MOŽE DOSTAVITI  POŠTOM ILI OSOBNO PREUZETI, AKO SE OSOBNO PREUZIMA  NAPOMENUTI PRILIKOM PODNOŠENJA ZAHTJEVA.

ROK ZA IZDAVANJE  DOZVOLE JE  15 DANA OD PODNOŠENJA ZEHTJEVA. 

 

PROČELNICA

Snježana Ćurković

Sabor Ministarstvo gospodarstva i odrzivog razvoja.fwVlada RH zadarska zupanija.fw grad zadar.fw zadra nova.fw porezna uprava.fw

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA