Sedmero natjecatelja iz Karate kluba Petrina iz Bibinja i Karate kluba Gradina iz Zemunika Donjeg sudjelovalo je protekli vikend na Otvorenom prvenstvu tradicionalnog "Kumite 2012." u Zenici (BiH).

Na turniru se natjecalo 200 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Kod KK Petrina u kategoriji Kihon učenica Dina Režan osvojila je treće mjesto. U Jiyu Ippon Kumite učenica Dina Režan osvojila je drugo mjesto, a Antonia Vuica treće mjesto. Ekipno kod učenica, drugo mjesto osvojile su Dina Režan, Antonia Vuica i Marta Pinčić.

Kod KK Gradina u Jiyu Ippon Kumite učenica Marta Pinčić osvojila je prvo mjesto. Jiyu Ippon Kumite učenik Marko Brkić osvojio je treće mjesto. U katama pojedinačno učenik Marko Brkić osvojio je treće mjesto. U kategoriji Ko Go Kumite kod mlađih kadeta Jakov Biloglav osvojio je drugo mjesto, a Nenad Paleka treće mjesto. Kod kata ekipno u kadetima, drugo mjesto osvojili su Lino Sikirić, Nenad Paleka i Marko Brkić.

Na 13. međunarodnom kickboxing turniru "BIH Open" održanom u Bihaću, Team MI6 osvojio je sedam zlatnih, dvije srebrne i tri brončane medalje. Na turniru je nastupilo 407 natjecatelja iz sedam država i 46 klubova. Tako su tri djevojke, Antonela Peraić, Anđela Bobanović i Karla Bobanović, nastupile u dvije kategorije i osvojile po dva zlata. Još s po jednom zlatnom i srebrnom medaljom pridružila im se timska kolegica, najmlađa članica, Josipa Bobanović.

Karla Bobanović, uz dvije zlatne medalje, nagrađena je i peharom kao najuspješnija natjecateljica. Do finala je došao i najstariji član tima, i to u disciplini full contact, Zoran Krpan koji je osvojio srebrnu medalju.

U težinskim kategorijama, u kojima su nastupili Bruno Mikulić i Valentin Sogović bilo je jako napeto. Bruno nije ostvario svoj cilj te se ovaj put okitio broncom, dok je Valentin nastupio u duplom startu, osvojivši dvije brončane medalje.

Članove Team MI6 očekuje 40 dana priprema za odlazak na Kickboxing Svjetski kup u Szeged u Mađarskoj.